Waar u ons kunt vinden

ADHD Praktijk Pietje Bell
Westvest 33
2611 AZ Delft

info@adhdpietjebell.nl

Telefonisch bereikbaar:

015 – 213 42 40

Maandag 09.00-11.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 09.00-12.00 uur

U kunt ook de voicemail inspreken of een email sturen.
Beide worden dagelijks gecheckt. In schoolvakanties een keer per twee werkdagen.

Onze praktijk heeft geen 24-uurs bereikbaarheid of crisisdienst. Is er sprake van een crisis en heeft u direct hulp nodig: neem dan contact op met uw (dienstdoende) huisarts.
Buiten kantoortijd is het Crisis Interventie Team  (CIT) Haaglanden bereikbaar, als er sprake is van acute crisis, via 070-3795160.

Bereikbaarheid

De praktijk ligt direct tegenover NS station Delft.

Bereikbaar met tramlijn 1 en 19.

Parkeergelegenheid in Parkeergarage Phoenix op 400m.

Routebeschrijving

 • A13 afslag Delft Noord
 • Bord Delft blijven volgen
 • U komt Delft binnen en de weg gaat over een brug waar ook de tram over rijdt (Vrijenbanselaan). U blijft de weg met verschillende stoplichten volgen totdat u, na een bocht naar links, aan uw linkerhand een molen ziet.
 • U bent dan op de Phoenixstraat. U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage Phoenix (Phoenixstraat 29) ongeveer 400 meter na de molen aan de linkerkant (naast de ING-bank).
 • Vanuit de parkeergarage neemt u de uitgang aan de Phoenixstraat en loopt u 400 meter  meter naar links in de richting van het station. Westvest 33 is tegenover het nieuwe station (het hele grote moderne glazen gebouw).
 • Trein:
  U stapt uit op Station Delft. U steekt de tramrails over en loopt nu vrijwel recht naar onze vestiging toe. Pietje Bell is gevestigd op Westvest 33.
 • Tram 1:
  Vanuit de richting Den Haag stapt u uit bij de halte Station Delft. Westvest 33 ligt aan de overkant van de halte links (tegenover het station).
 • Tram 19:
  Vanuit de richting Leidschendam stapt u uit bij de halte Station Delft. Westvest 33 ligt aan de overkant van de halte links (tegenover het station.)

© Copyright 2020 - ADHD Praktijk Pietje Bell. Websiteontwikkeling & onderhoud: The Web Fanatics