Waar u ons kunt vinden

ADHD Praktijk Pietje Bell
Westvest 33
2611 AZ Delft

info@adhdpietjebell.nl

Telefonisch bereikbaar:

015 – 213 42 40

Maandag 09.00-11.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 09.00-12.00 uur

U kunt ook de voicemail inspreken of een email sturen.
Beide worden dagelijks gecheckt. In schoolvakanties een keer per twee werkdagen.

Onze praktijk heeft geen 24-uurs bereikbaarheid of crisisdienst. Is er sprake van een crisis en heeft u direct hulp nodig: neem dan contact op met uw (dienstdoende) huisarts.
Buiten kantoortijd is het Crisis Interventie Team  (CIT) Haaglanden bereikbaar, als er sprake is van acute crisis, via 070-3795160.

Bereikbaarheid

De praktijk ligt direct tegenover NS station Delft.

Bereikbaar met tramlijn 1 en 19.

Parkeergelegenheid in Parkeergarage Phoenix op 400m.

Routebeschrijving

 • A13 afslag Delft Noord
 • Bord Delft blijven volgen
 • U komt Delft binnen en de weg gaat over een brug waar ook de tram over rijdt (Vrijenbanselaan). U blijft de weg met verschillende stoplichten volgen totdat u, na een bocht naar links, aan uw linkerhand een molen ziet.
 • U bent dan op de Phoenixstraat. U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage Phoenix (Phoenixstraat 29) ongeveer 400 meter na de molen aan de linkerkant (naast de ING-bank).
 • Vanuit de parkeergarage neemt u de uitgang aan de Phoenixstraat en loopt u 400 meter  meter naar links in de richting van het station. Westvest 33 is tegenover het nieuwe station (het hele grote moderne glazen gebouw).
 • Trein:
  U stapt uit op Station Delft. U steekt de tramrails over en loopt nu vrijwel recht naar onze vestiging toe. Pietje Bell is gevestigd op Westvest 33.
 • Tram 1:
  Vanuit de richting Den Haag stapt u uit bij de halte Station Delft. Westvest 33 ligt aan de overkant van de halte links (tegenover het nieuwe station).
 • Tram 19:
  Vanuit de richting Leidschendam stapt u uit bij de halte Nieuwe Plantage. U kunt hier overstappen op tram 1 (richting Delft Tanthof). Uitstappen bij halte Station Delft. Westvest 33 ligt aan de overkant van de halte links (tegenover het nieuwe station.)
  Vanaf 18 december 2017 rijdt tram 19 door tot station Delft en hoeft u niet over te stappen.

© Copyright 2020 - ADHD Praktijk Pietje Bell. Websiteontwikkeling & onderhoud: The Web Fanatics